Digital skrivkurs i augusti

Vill du skriva en bok eller skriver du redan på ett manus?

Skrivkursen kommer i repris i augusti. Det du får av mig är närhet och närvaro. Jag skyndar inte vidare utan vi jobbar oss noggrant framåt i våra texter.

Vi ses online två kvällar i veckan under två sommarveckor i augusti, med fokus på dramaturgi, karaktärer och gestaltning. Jag kommer att dela med mig av mina verktyg och vi kommer att göra flera skrivövningar som du sedan kan använda i din bok. Under kursen kommer jag även att ge dig respons på några av skrivövningarna.

Vi träffas på Teams tisdag och torsdag kl 18.00 – 20.30 vecka 31 och 32. Det blir följande datum: 3/8, 5/8, 10/8 och 12/8.

Pris: 1500 kr

Detta ingår i priset:

Onlinekurs på totalt 10 timmar där vi arbetar tillsammans.

Respons av mig på några av skrivövningarna.

Max antal deltagare är 10.

Marie Hedegård är mitt namn. Jag har skrivit romanerna Så nära barfota och Dit vägen bär och har både en tredje och fjärde roman på väg. Jag är lärare i botten och har arbetat med barns skrivande i över tjugo år. Utöver det har jag läst Kreativt skrivande på Linnéuniversitetet i tre år.

Efter kursen finns möjlighet att fortsätta att skriva tillsammans. Jag erbjuder en skrivhelg på Korså herrgård 27-29 augusti och skrivretreat på den spanska solkusten vecka 41 och 44. Läs mer här.

Anmälan:

Skicka ett mejl till marie@hedegard.se med ditt namn och telefonnummer. Märk mejlet med skrivkurs.Jag tar max 10 deltagare och först till kvarn gäller.

När du har fått mitt bekräftelsebrev ska du betala anmälningsavgiften 300 kr. inom en vecka.

Resterande belopp ska betalas senast 27 juli.

Sagt av deltagare på min tidigare skrivkurs:

”Klockren kurs! Så bra fokus på att komma igång och skriva en roman. Bra övningar och inspirerande diskussioner. Den gav mig ett riktigt lyft i mitt skrivande.” Inger

”Med Maries vägledning och tydliga verktyg utmanar man nya sidor hos sig själv – det är både spännande och roligt!” Annika

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *