Skrivretreat i Torrox november 2024


”Att sitta på takterrassen och skriva eller prata text är magiskt.” Maria Björkman

Du som vill satsa på din dröm om att skriva är välkommen till den vita bergsbyn Torrox. Antingen har du ett påbörjat projekt eller en idé. Under en vecka befinner du dig i en skrivbubbla, där vi varvar lektioner och textprat med eget skrivande.

Skrivretreat i Torrox innebär att du skriver på ett eget projekt.

Varje dag har vi en lektion på tre timmar där jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Resten av dagen ägnar vi åt vårt eget skrivande.

Tid: 3 – 10 november 2024 (med möjlighet att komplettera med tre skrivdagar)
OBS datum är ändrat till november.

Läs mer här!

Sagt av tidigare deltagare:

Klockren kurs! Så bra fokus på att komma igång och skriva en roman. Bra övningar och inspirerande diskussioner. Den gav mig ett riktigt lyft i mitt skrivande.
Inger Swing

”Att få möjlighet att delta i ett skrivretreat hos Marie i den pittoreska bergsbyn Torrox Pueblo var något av det bästa som hänt mig i mitt skrivande. Marie personifierar i mitt tycke den perfekta kursledaren med sitt lugn och sin pedagogiska  utstrålning. Att sedan på köpet få vänner för livet gjorde heller inte särskilt ont.”
Per-Åke Persson

”Dagarna har varit fyllda av egen skrivtid, prat om texter och skrivteknik samt allt möjligt kring ett författarskap. Marie är snäll, tydlig och ärlig på samma gång och jag känner att hon har puttat mig i rätt riktning och givit mig, som är nybörjare på området, modet och inspirationen att fortsätta. Längtar tillbaka.”
Annika Eriksson

”Jag har fått vänner för livet och Marie är generös med sig själv. Det märks att hon är pedagog. Att sitta på takterrassen och skriva eller prata text är magiskt. Ett bra upplägg med lektioner och textsamtal varje dag och många timmars egen skrivtid.”
Maria Björkman

Gemensamma skrivövningar
Gemensamma skrivövningar
Skrivretreat
Enskilda textsamtal