En moders val – kommer snart


SNART kommer min tredje roman ut!

22 april som ljud- och e-bok och 12 maj som inbunden bok.

Jag är lycklig, stolt, nervös och lite spänd. Nu är det upp till er att avgöra vad ni tycker. Jag älskar den.

De senaste veckorna har det varit ett intensivt arbete med att få boken färdig. Jag och min redaktör Josefine Lindén har skickat manuset fram och tillbaka mellan oss flera gånger innan vi till slut enades om att boken var färdig. Det var många småändringar, upprepningar som skulle bort, ord som skulle varieras. Jag älskar att putsa på språket och göra boken så bra den kan bli. Vi var ett bra team, Josefine och jag och resultatet blev superbra.

Under tiden skedde arbetet med omslaget och en dag var det färdigt. Hokus pokus! Visst blev det fint? Det är helt annorlunda mot mina tidigare böcker men jag är så nöjd.

Just nu pågår bokproduktion som jag inte längre har någon kontroll över. Den inbundna boken är på väg till tryckeriet och Charlotta Åkerblom håller på att läsa in ljudboken. Nu ska ju boken ut till er alla så jag planerar att resa runt i Sveriges avlånga land och presentera den. Hojta till om du vet en plats jag borde besöka.

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som är på gång med boken kan du anmäla dig här för att få mina nyhetsbrev per mejl.

Marie Hedegård


4 svar till “En moders val – kommer snart”

  1. Grattis till nya boken!
    Jag tycker du ska ta en tur till Uppsala. För en vecka sedan kom min systerdotter hit och presenterade sin nya barnbok i Akademibokhandeln både i sta’n och i Gränby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *