Boksläpp


<img class="alignleft size-medium wp-image-110" src="https://mariehedegard.se/wp-content/uploads/2015/10/Så-nära-barfota-omslag-1liten-196×300.jpg" alt="Så nära barfota – omslag (1)liten" width="196" height="300" srcset="https://mariehedegard.se/wp-content/uploads/2015/10/Så-nära-barfota-omslag-1liten-196×300.jpg 196w, https://mariehedegard.se/wp-content/uploads/2015/10/Så-nära-barfota-omslag-1liten try this site.jpg 400w” sizes=”(max-width: 196px) 100vw, 196px” />Nu är boken färdig. Och så här ser den ut. Boken släpps den 6:e april 2016. Gissa om jag längtar. Boka redan nu releasefest söndagen den 3:e april. Då blir det fira av för alla som vill och kan komma.

Jag började skriva boken för sex år sedan och fram tills nu har den mest bestått av en massa A4-papper och en fil på datorn som ständigt har förändrats. Nu har boken fått en form, ett utseende. Visst blev den fin.

Titeln har jag haft ett tag men den har kortats ner under arbetets gång. Och nu är baksidestext spikad, likaså författarporträttet som kommer i nästa nummer av Tidningen Svensk Bokhandel och fotografierna är tagna.

Texten är satt men det återstår fortfarande några saker. Jag ska göra min sista redigering av texten men nu kan jag inte längre redigera i min fil. Eftersom sättningen är gjord är det pappersanteckningar som gäller. Jag verkar ha ganska gott om tid på mig och det är skönt. Och sen blir det tryck i början av nästa år. Helt fantastiskt.

Fortsättning följer. Jag var bara tvungen att visa upp omslaget.

, ,

15 svar till “Boksläpp”

  • Oj vad häftigt! Det är liksom helt overkligt 🙂 Känns det som att det är på riktigt? Det är hur som helst extremt coolt. Jag bokar definitivt in releasfesten!

   • Tack Linda. Jag håller med. Det är helt sjukt overkligt. Under alla de där åren när jag skrev på den hade jag en vag idé om en bok. Än så länge finns bara boken på en bild, men jag har printat ut den och vikt in flikarna så att det ska se ut som en bok. Den är visserligen tom inuti, men det är så nära jag kan komma nu 🙂

  • Tack Lisa. Ja, jag har hållit inne med omslaget ett tag men nu är allt klart, så nu är det ingen hemlighet längre. Så här ser den ut. Jag gillar den, även om den inte alls ser ut som jag hade tänkt mig från början.

  • Helt fantastiskt. Och lite läskigt. Du har ju också varit med om bokens tillblivelse. För utan alla våra träffar hade boken aldrig blivit utgiven. Så vi är fler som kan slå oss för bröstet.

  • Tack Margit. Du får ge dig till tåls några månader till 🙂
   Den kommer med våren hoppas jag.

  • Du måste helt enkelt komma. Det är några som har varit delaktiga i min bok på ett alldeles speciellt sätt. Och du är en av dem. Tusen tack för allt stöttande och blötande.
   Samtidigt råkar du vara min bästa vän också 🙂

 1. Datum bokat i kalendern. Har ingen aning om vad för omslag jag föreställt mig, men detta blev ändå en överraskning! Sticker ut och syns bra. Stiligt!

  • Tack Mia. Kul att du gillar omslaget. Jag hoppas att det sticker ut och syns. Det lustiga är ju att det sticker ut på ett annat sätt än jag hade tänkt mig. Jag hade nog tänkt mig mer färg.
   Men jag är nöjd. Nu är det bara att vänta och se vad läsarna tycker.

  • Tack Harriet
   Jättekul om ni kan komma. Nu är det ”på riktigt”, en riktig bok. Nästan i alla fall.

 2. Helt otroligt fantastiskt, Marie! Och den är så snygg! Vi är inbokade;-)

  • Kul att du tycker att den är snygg. Mina känslor runt omslaget har pendlat hit och dit. Men nu känns det som att den är perfekt. Och jättekul att ni kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *