Digital sommarkurs i skrivande

Drömmer du om att skriva en bok eller skriver du redan på ett manus?

I så fall är du välkommen till en skrivkurs på Zoom. Vi möts två kvällar i veckan under tre sommarveckor.

Vi kommer att jobba med olika delar av skrivandet med mycket fokus på karaktärer och gestaltning. Jag kommer att dela med mig av mina verktyg och vi kommer att göra flera skrivövningar som du kan använda i din bok. Under kursen kommer jag även att ge dig respons på några av skrivövningarna.

Vi träffas på Zoom måndagar och onsdagar kl 17.00 – 19.00 vecka 24, 25 och 26. Det blir följande datum: 14/6, 16/6, 21/6, 23/6, 28/6, 30/6.

Pris: 1500 kr

Detta ingår i priset:

Onlinekurs på totalt 12 timmar där vi arbetar tillsammans.

Respons av mig på några av skrivövningarna.

Max antal deltagare är 10.

Marie Hedegård är mitt namn. Jag har skrivit romanerna Så nära barfota och Dit vägen bär och har både en tredje och fjärde roman på väg. Jag är lärare i botten och har arbetat med barns skrivande i över tjugo år. Utöver det har jag läst Kreativt skrivande på Linnéuniversitetet i snart tre år.

Efter kursen finns även möjlighet att delta i skrivretreat på den spanska solkusten i oktober om du vill fortsätta att skriva i en gemenskap. Du kommer att kunna välja mellan två olika veckor; vecka 41 och vecka 44. Information kommer senare.

Anmälan:

Skicka ett mejl till marie@hedegard.se med ditt namn och telefonnummer. Märk mejlet med skrivkurs.Jag tar max 10 deltagare och först till kvarn gäller.

När du har fått mitt bekräftelsebrev ska du betala anmälningsavgiften 200 kr. inom en vecka.

Resterande belopp ska betalas senast 31 maj.

Välkommen!

önskar Marie Hedegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *