Skrivretreat i Torrox

9 – 16 okt 2021   eller   30 okt – 6 nov 2021

Torrox på spanska solkusten
Har du en bokidé eller en påbörjad roman och vill ge dig själv en skrivvecka?

I Torrox kommer du under en vecka att kunna skriva, dela skriverfarenheter och umgås med likasinnade. Vi blir en liten grupp med max fem deltagare.

Torrox:

Vi bor i ett townhouse i den andalusiska bergsbyn Torrox. Torrox ligger 5 mil öster om Malaga och 5 km från havet. Det är en morisk stad från 1200-talet med vita hus som klättrar uppför berget. Gränderna slingrar sig runt i byn och det finns flera restauranger och barer. Det går enkelt att ta bussen eller promenera till havet för den som vill sitta där och skriva (eller bada).

Inkvartering:

Du bor i enkelrum men det finns även möjlighet att komma två vänner och dela rum. Måltiderna lagar vi och äter i huset eller på en av byns restauranger. Det finns flera billiga restauranger i byn.

Vi börjar lördag kväll och avslutar efter frukost lördagen därpå.

Jag står för startskott och målgång samt skrivövningar under vägen. Utöver det skriver vi på våra projekt. Det finns även möjlighet att få personlig respons av mig under veckan.

Det finns gott om vandringsleder och salta bad för de som önskar, men fokus ligger på skrivandet.

Jag heter Marie Hedegård och har skrivit romanerna Så nära barfota och Dit vägen bär. Nu har jag både en tredje och fjärde roman på väg. Jag är lärare i botten och har arbetat med barns skrivande i över tjugo år. Utöver det har jag läst Kreativt skrivande på Linnéuniversitetet i tre år.

Pris: 2.500 kr

Priset inkluderar:

6 dagars skrivande

Du bor i enkelrum 7 nätter.

Om du reser med en vän så finns dubbelrum om ni vill dela rum. Säg till i så fall.

Tillkommer:

Flyg till Malaga och transfer. Buss kostar ca 8 euro. men vi kan samordna och dela på en taxi.

Måltider som vi kan samordna.

Gör så här för att anmäla dig:

1. Skicka ett mejl till marie@hedegard.se med ditt namn, adress, tel.nr., datum när du vill resa och om du reser med en vän som du vill dela rum med. Märk mejlet med skrivretreat.

2. Invänta min bekräftelse. Bekräftelsen kommer inom en vecka.

3. Först när du har fått min bekräftelse kan du boka flyg.

4. Betala anmälningsavgiften på 500 kr. Den är bindande men om det blir problem p.g.a. pandemin återbetalas den. Resterande belopp ska betalas senast 30 dagar innan retreaten.                   

Välkommen!

En härlig skrivplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *